ASUS Chromebook C425 Unboxing og Hands-On

Ud af ingenting, ASUS har afsløret Chromebook C425 og det pakker i en hel del funktioner, der gør for en stor all-around Chromebook. Ved første øjekast, ville du blive tilgivet for at forveksle det for sin mere godt udstyret bror i Flip C434. Må ikke forveksles, dog, da C425 er anderledes i en håndfuld centrale områder, som du som en potentiel køber skal være fuldt ud klar over.
Miniaturebillede af video
ASUS Chromebook C425 Unboxing & Hands-On

Først op, byggekvaliteten er anderledes. Tingene er generelt på de samme steder, og chassiset er meget ens i den samlede størrelse, men C425 er for det meste en plastik affære i stedet for all-aluminium bygge af C434. Med et aluminiumslåg og kvalitetsplast føles C425 dog stadig fantastisk og udviser en behagelig byggekvalitet. Hidtil har ordet “budget” ikke indtastet mit sind, mens du bruger det. Mens jeg savner evnen til at vende det rundt i teltet, præsentation og tablet modes, jeg primært bruge min Chromebooks i clamshell mode, så jeg er ikke alt for ked af det.

Skærmen er den samme opløsning (1920 × 1080) og kommer med de samme ultra-tynde kanter som C434. Det er en god ting. Dette gør det muligt for ASUS at passe en 14-tommer Chromebook i en 13-tommer ramme, hvilket gør den samlede pakke mere bærbar og meget mere behagelig for øjnene generelt. Mens skærmen er attraktiv på grund af de små kanter, er det for det meste en nedgradering fra skærmen på C434. Tilføjelse af en anti-blænding finish hjælper, men du kan ikke undgå at bemærke den meget svagere skærm og mindre lige betragtningsvinkler på C425. Ud over at se værre ud på næsten alle måder, det også dråber touch support.

I alle fairness, er dette ikke en dårlig skærm. Betragtningsvinkler forringeen en smule uden for vinklen, men primært kun i lysstyrke. Der er ingen farve skiftende, så jeg vil antage lysstyrken ændringer skyldes anti-blænding karakter af skærmen. Farver ser godt ud, og jeg har ikke haft meget problem med skærmen indendørs hidtil. Manglen på touch har været en reel bummer hidtil, selv om, og jeg bliver nødt til at se, hvordan det påvirker mit daglige forbrug, som jeg prep for den fulde gennemgang.

Tastaturet føles identisk med C434 i både materialer og rejser, hvilket vil sige, at det er fantastisk. Pegefeltet får et generøst boost i størrelse og kommer ind som en af de største, vi har set på en Chromebook. Overfladematerialet ligner C434, så det betyder, at vi har at gøre med plast, og hvad jeg ville antage vil være en middelmådig samlet oplevelse. Igen, vil tiden vise.

Port valg er ikke overraskende det samme som C434 med 2 USB Type C porte, en USB Type A-port, microSD-kort slot, og en hovedtelefon / mikrofon stik. Højttalerne lyder ligner C434 så godt, og det er en stor ting: disse højttalere var stor. Internt har vi en 8th-gen Core m3, 8GB RAM og 64 GB intern lagring.
Pris, pris, pris

På dette tidspunkt for mig, vil denne enhed komme ned til prisen. På $ 499 MSRP, er jeg ikke sikker asus har givet brugerne nok for deres penge. Selv hvis vi sammenligner æbler til æbler, den 8GB version af C434 er $ 599, og jeg er endnu ikke overbevist om, at spare $ 100 er værd at tabet af skærmens lysstyrke, aluminium byggematerialer, og en touch display. Sikker på at du får en anti-blænding skærm og en større pegefelt, men på dette punkt, kan jeg ikke se, at det er en god handel. Åh, og C434 med 8GB er kun $ 559 lige nu, så der er også det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post