ASUS Chromebook Flip C436 hands-on visninger fra CES 2020

En af de enheder, vi var helt sikker på, at vi ville se her på CES 2020 var ASUS Chromebook C436 og, selvom vi vidste en hel del om det, før vi selv fløj ud til Las Vegas, var der klart dele af denne enhed, der stadig var indhyllet i mystik. Efter at have set den helt fantastiske Samsung Galaxy Chromebook på tirsdag, var jeg lidt bange for, at der ikke var noget Flip C436 kunne gøre for virkelig at imponere mig, men det var slet ikke tilfældet.
Miniaturebillede af video
ASUS Chromebook Flip C436: Hands-on og første indtryk

Køb de bedste Chromebooks fra 2019 i Chrome Shop

I stedet forlod jeg min hands-on tid med Flip C436 med et enkelt spørgsmål omkring prisen og den klare følelse af, at denne Chromebook og den fremragende Samsung Galaxy Chromebook vil være duking det ud for bedste Chromebook af 2020 hele året rundt. Mens der er mindre flash og ærefrygt med Flip C436, min satsning er det vil være mere konkurrencedygtige med sine priser og med de funktioner om bord, vil brugerne ikke rigtig være at ofre for meget.

Lad os køre disse funktioner ned hurtigt, da de alle er meget lig, hvad Samsung har sat sammen. Vi ser på en 14-tommer enhed med 10th-gen Core i3/i5/i7 processorer, 8GB/16GB RAM, og 128GB/256GB/512GB intern lagring, hvoraf nogle vil have NVMe SSD’er. Skærmen er lys (300 nits) og FHD (1920 × 1080) med minimale kanter ligesom sidste år. Derudover vil brugerne få en magnesiumlegering ramme, der er stiv, tynd og let med en konvertibel formfaktor. Tilføj til alt dette en fingeraftryksscanner, en 4 højttaler lyd opsætning, WIFI 6 og Bluetooth 5, og du har en Chromebook, der rammer på alle mærker.

Sure, Samsung Galaxy Chromebook har en smule mere pizzazz i designet, en stuvet stylus, og at kæbe-slippe 4K AMOLED skærm, men det er de eneste reelle forskelle. For sin del, ASUS har en colorway, der er ganske slående i den hvide model, der afgiver en iriserende glans som en nedtonet version af Galaxy Note 10. Det har også støtte til USI (unified stylus initiativ) penne, så stylus støtte er en gå så godt. Det eneste sted denne enhed helt halter bag Galaxy Chromebook er i displayet afdeling, men jeg tror, at ASUS ‘display er stadig ganske god og ikke en grund til at videregive det på nogen måde.

Hvis ASUS kan holde prisen i nærheden af, hvad Flip C434 detailsalg for, konkurrencen mellem dette og Galaxy Chromebook vil være vanvittigt. Vi har god grund til at tro, at MSRP vil holde sig under $ 699, og hvis det gør, vil det være svært at sælge for at overbevise de fleste brugere, at AMOLED skærmen og røde krop af Galaxy Chromebook er værd at $ 300 prisforskel. Hvis ASUS lader prisen krybe op for højt, men jeg tror, de vil blive offer for Samsungs marked appel og muskel.

En ting er dog sikker, og det er det faktum, at vi alle kom væk ganske imponeret over fornemmelsen, udseendet og ydeevnen af denne nye flagskib Chromebook fra ASUS. Det er et skridt i den rigtige retning for dem, og på alle måder denne Chromebook er den rette efterfølger den fremragende Flip C434 fortjent. Vi kan ikke vente til slutningen af marts, når ASUS kommer rundt for at sende denne stjernernes nye tilføjelse til Chromebook lineup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post