CES 2021: Hands-on med Acer’s Ryzen-drevne Chromebook Spin 514

Dag 3 i CES 2021, og vi har en lille overraskelse til dig takket være en lille pakke, som Acer sendte vores vej. Ved siden af Samsung Galaxy Chromebook2 er Acer Chromebook Spin 514 den anden Chrome OS-enhed, der kommer ud af dette års virtuelle tech-begivenhed, og vi har vores hænder på en præproduktionsmodel af AMD Ryzen-drevet cabriolet. Selvom vi ikke kan rapportere om ydeevne på nuværende tidspunkt, ønskede vi at sammensætte en hurtig video for at give dig en kort gennemgang af, hvad den nye Chromebook har at tilbyde, og vores første indtryk af enheden. Tjek det ud, og så vil jeg nedbryde detaljerne i Acer’s nyeste premium Chromebook.

Som jeg nævnte i videoen, er Acer rettet mod ikke kun Enterprise-markedet med denne nye Chromebook, men også forbrugersegmentet. Når den debuterer i næste måned, vil basismodellen med 4 GB RAM og 64 GB eMMC-lagerplads køre $ 479, men mulighederne vil variere helt op til en Ryzen 7 med 16 GB RAM og 256 GB NVMe-lagerplads. Vi har ikke priser på beefier-modellerne på nuværende tidspunkt, men du kan sandsynligvis satse på, at den øverste model ikke er mindre end $ 1.000.

Bygge
Chromebook Spin 514 kan se en smule velkendt ud, fordi den deler en masse designsignaler med Spin 713. Ved første øjekast er den største forskel skærmen. Den Ryzen-drevne Chromebook Spin 514 har en 14 “16:9 skærm i modsætning til 713’s 13,5” 3:2 panel. Bortset fra det kunne de to enheder passere for nære slægtninge. Den nye Chromebook 514 har et aluminiumslåg og base med et tastaturdæk med magnesiumlegering. Mens designene er ens, føles 514 mere “sammensat” end Spin 713, og det skyldes sandsynligvis, at det har en MIL-Spec-vurdering for drop-test, vandmodstand og direkte nedadgående kraft. Hængslerne er stramme, og chassiset er solidt med meget lidt flex eller give uanset hvilken tilstand du måtte have det i. Det bedste er, at Spin 514 kun tilføjer en millimeter tykkelse over 713, så det ikke føles som en klodset robust enhed.

Tastatur og pegefelt
Tastaturet på denne Chromebook er standard billetpris for en Acer-enhed, og det er en god ting. Nej, det er ingen Pixelbook Go, men Acer gør gode tastaturer, og denne er ikke en undtagelse. Den 514 tilbyder valgfri tastatur baggrundsbelysning, der ser meget godt ud mod de sorte taster. Pegefeltet er absolut et område, hvor Acer kan have skåret nogle hjørner, men det er ikke til at sige, at det er dårligt. Det er helt sikkert ikke glas, men uanset hvad det er lavet af, er det ikke diskette eller billig følelse. Jeg vil gætte mylar men jeg bliver nødt til at forske, at en smule. Uanset hvad har det et anstændigt skarpt klik og meget lidt spil, som du lejlighedsvis ser i ikke-glas pegefelter.

Porte og højttalere
Omkring ydersiden tilføjede Acer et anstændigt udvalg af havne. Du får to USB-C-porte, en A-port, MicroSD, og til Ryzen 5/7-modellerne får du en HDMI-port. Selvfølgelig er der et hovedtelefonstik og en Kensington-lås. Højttalerne er ikke det bedste, jeg har hørt på en bærbar computer, men de er langt fra værkerne. De er faktisk ret højt for nedadgående fyring lyd og mids og diskopdele er klare som en klokke. Der er bare ingen bas, men hey, det er en bærbar computer. Til videokonferencer og let medieforbrug har de det fint. Det handler om alt, hvad vi har lige nu, indtil vi kan få vores hænder på en detail-enhed og gøre nogle virkelige verden benchmarks. Her er en oversigt over specifikationerne for Acer Chromebook Spin 514, som vil være tilgængelig på et tidspunkt i februar eller marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post