Cuyahoga County får 5.000 ekstra coronavirus vaccine doser, dels på grund af varianter

Cuyahoga og Lucas amter hver modtaget en yderligere 5.000 coronavirus vaccine doser, Gov Mike DeWine sagde, på grund af stor efterspørgsel og hurtigt sprede varianter.

“Disse yderligere doser var på toppen af de beløb, der er afsat i vores normale amt formel,” DeWine sagde torsdag under en COVID-19 briefing.

I sidste uge, DeWine sagde staten vil flytte nogle tildelinger af vaccine doser fra steder med lavere efterspørgsel til steder med højere efterspørgsel. Han sagde også, at sundhed embedsmænd vil flytte skud til områder af staten oplever stigninger i tilfælde.

Især det nordlige Ohio ser flere tilfælde af coronavirus-varianter, som er mere smitsomme og dødelige.

Hver tirsdag, Ohio lærer af den føderale regering sin tildeling for den følgende uge. På torsdag, statslige sundhed embedsmænd træffe beslutninger om, hvor at flytte tildelinger, baseret på stor efterspørgsel og stigninger, DeWine sagde.

“Vi vil overvåge dette hver uge,” DeWine sagde. “Vi vil fortsætte med at foretage de ændringer, der er nødvendige.”

92 varianter blev opdaget den 12. marts, sagde Dr. Bruce Vanderhoff, Ohio Department of Health’s medicinske direktør.

Torsdag var der 797.

“Det er en fordobling tid på omkring hver ni til 10 dage, hvilket er meget lig, hvad de så denne vinter i Det Forenede Kongerige,” Vanderhoff sagde.

Disse tal afspejler ikke alle variant tilfælde i Ohio. Laboratorier kan kun køre genomtest fra coronavirus tilfælde identificeret positive gennem PCR-test, og kun i dem med nok prøve, Vanderhoff sagde.

“Vi tester lige nu et sted i nærheden af en fjerdedel til en tredjedel af alle de positive tests gennem den genomiske overvågning,” sagde han.

De fleste af de varianter i Ohio er de mutationer, der stammer fra Det Forenede Kongerige og to, der ses i Californien, sagde han.

Over hele USA, omkring en tredjedel af tilfældene involverer varianter, især den ene fremherskende i Storbritannien, Vanderhoff sagde.

“Jeg er overbevist om, at vi vil se flere og flere” varianter, Vanderhoff sagde. “Helt ærligt, jeg tror i de næste par uger, vil varianten være virus.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post