Eksklusivt: ASUS Chromebook Flip C433 unboxing & hands-on

Vi delte for nylig om den skjulte tilgængelighed af ASUS Chromebook Flip C433 på lokale Best Buy butikker landsdækkende i USA, og nu tager vi et øjeblik til rent faktisk at unbox og reagere på denne enhed i kødet. Flip C433 har været lidt af et spørgsmålstegn, da det først blev afsløret af vores egen Gabriel Brangers tilbage i begyndelsen af september.

Hurtigt frem til i dag, og vi endelig har vores hænder på denne nye Chromebook fra ASUS, og vi ønsker at begynde at dissekere spørgsmålet om “hvorfor?”, Der har omgivet det fra starten. Hvorfor bygge en enhed, der minder så meget om Flip C434? Hvorfor bringe dette ud lige i hælene på Flip C425? Hvorfor opkræve $ 499?
Miniaturebillede af video
ASUS Chromebook Flip C433 Unboxing

Nå, som du kan se i videoen, har vi ikke alle svarene på disse spørgsmål, men et par ting bliver klart, som vi bryder åbne boksen. For det første er dette ikke så præmie som Flip C434 som tastaturet dæk er afgjort plast. Låget og bunden er aluminium, dog, så det er et skridt op fra de mere-budget, ikke-konvertible C425. Den side-fyring højttalere lyder temmelig rart, og den fremragende tastatur fra Flip C434 og store pegefelt fra C425 er begge til stede så godt, men plast omkring det er lidt af en skuffelse.
Få besked om nye indlæg på din tidsplan
Tilmeld dig den officielle Chrome Unboxed Nyhedsbrev

Skærmen var lidt af et spørgsmålstegn så godt, og jeg kan fortælle dig fra første rødme, at det ikke er så lyse eller levende som Flip C434. FHD-opløsningen er stor og betragtningsvinkler er fine, men farverne mangler dybde og lysstyrken er ikke så god som jeg havde håbet på. Den eneste reelle fordel denne enhed har i løbet af Flip C434 er side-fyring højttalere, men det er bare ikke nok til denne pris på $ 499.

I sidste ende vil jeg gerne se dette til salg for et sted i nærheden af $ 399, og jeg ville være langt mindre forvirret eller barske. Men i en verden, hvor sindssygt lignende Flip C434 eksisterer og kan købes for $ 40 – $ 60 mere, har jeg ikke den første idé om, hvad ASUS tænkte i opbygningen af denne særlige Chromebook. Stay tuned for revisionen, som jeg bruger lidt tid med denne nyeste ASUS Chromebook og prøv mit bedste for at finde ud af, om dette er en enhed nogen skal købe. Hvis historien gentager sig med C425, vil en skarp rabat ske kort efter lanceringen, og jeg vil føle sig helt anderledes om denne ene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post