Googles nye virkelig trådløse Pixel Buds ser fantastisk, mens de bryder mit hjerte [VIDEO]

Af alle de ting annonceret på Googles hardware begivenhed i dag, den moderniserede Pixel Buds var min favorit. Det er ikke kun baseret på det faktum, at jeg er meget imponeret over dem; det er også fordi de var det eneste, der ikke helt lække ud i forvejen. Vel vidende, at de kom var nok til at skærpe min appetit og anspore min fantasi omkring, hvad Google kunne bare gøre med et stort sæt af trådløse øretelefoner. Og de skuffede ikke.
Miniaturebillede af video
Pixel Buds Hands-on

Det er ikke sandt. De skuffede på en stor måde, men vi vil ramme det i et sekund. Hvad Google formået at annoncere for Pixel Buds er dybest set alt på min ønskeliste for et sæt trådløse øretelefoner. De er virkelig trådløs, har fremragende batterilevetid (5 timer langs, 24 timer med opladning sagen), ser godt ud, passer godt, har adaptive omgivende støj pass-through, har en lille / lommeformat sag, kapacitive touch input, knogle ledning til klarere opkald, og et godt manipuleret organ, der er let og passer perfekt i øret.

Tilføj til denne funktion indstille det faktum, at du kan få dem i flere farver (hvid, orange, mynte eller sort) og en salgspris på $ 179, og jeg tror, du får en vindende kombination hele vejen rundt. Forudsat disse øretelefoner kan levere på kvalitet lyd og håndtere den automatiske afbalancering af omgivende støjreduktion godt, er der ingen tvivl om, at disse vil være min favorit trådløse øretelefoner, når de frigiver.
Få besked om nye indlæg på din tidsplan
Tilmeld dig den officielle Chrome Unboxed Nyhedsbrev
De dårlige nyheder

Denne udgivelsesdato er imidlertid meget længere ude i fremtiden, end nogen ønskede at se. Efter rullende de store videoer om alle, der gik ind i at designe disse øretelefoner, var jeg dybest set smide mine penge på scenen. Når tilgængeligheden dato for “Foråret 2020” blinkede på skærmen, følte jeg, at jeg blev slået lige i tarmen. Sure, jeg ved, at kunne være i 6 måneder eller deromkring, men at se et produkt, der rammer så mange høje toner blive annonceret, og derefter vide, at vi alle er nødt til at vente omkring et halvt år til rent faktisk at få det føltes som et lavt slag.

Må ikke få mig forkert, jeg elsker alt Pixel Buds er indstillet til at bringe til bordet. Jeg tror, de vil være fantastisk hovedtelefoner, og jeg tror, jeg vil elske at bruge dem meget. Jeg var bare ikke klar til at vente, og jeg spekulerer på, hvad dårlig effekt, at vente vil have på succesen med disse sindssygt lovende øretelefoner. Kun tiden vil vise det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post