Hands-on første indtryk med den utroligt holdbare Acer Chromebook 712

Acer netop annonceret Chromebook 712 og på mange måder, denne enhed er unik i ikke kun de specs det bringer til bordet, men i den ydre, robuste funktioner samt. Uddannelse-fokuserede Chromebooks tendens til at blive betragtet som hjørne-skæring, uinspirerede tanke; de får arbejdet gjort for så lidt overhead som muligt og ikke bekymre dig meget om, hvordan de ser ud, føler, eller udføre, mens du gør det.

Acer Chromebook 712 er en velkommen ændring af alle disse troper, men da det bringer bedre ydeevne end forventet til en EDU Chromebook, ser ganske rart, og alt imens pakker i mere robusthed og holdbarhed end nogen Chromebook vi nogensinde har set.
Miniaturebillede af video
Acer Chromebook 712

Vi talte om specs i en hurtig pressemeddelelse stil artikel i går, så hvis du ønsker at se alt det igen, kan du hovedet over til at skrive op. Bare vide, at vi har at gøre med Comet Lake 10th-gen Intel interne i stedet for de lavere omkostninger, lavere powered Apollo eller Gemini Lake chips denne gang. Du får en anstændig IPS-skærm i et 3:2-formatforhold, et flot tastatur, et rummeligt pegefelt, USB Type C, USB Type A, SD-kortstik og en 4 GB eller 8 GB RAM parret med 32 GB eller 64 GB lagerplads.

Hvor denne enhed virkelig skiller sig ud, dog, er i holdbarhed kategori som Acer er gået den ekstra mil i at sikre, at denne Chromebook er bygget til at holde. Selvom vi elsker at se mere kraftfulde interne i denne EDU-fokuserede enhed, skinner denne nye Chromebook virkelig i holdbarhedsafdelingen og bringer mange fantastiske funktioner til bordet, f.eks.:

Det kan håndtere op til 130 lbs. af nedadgående kraft. Vi havde Joe stå på det (du kan se det i videoen), og Chromebook fungerer fint bagefter.
Hængslet mekanisme strækker sig op til toppen af skærmen, hvilket giver det mulighed for at blive samlet op fra toppen af skærmen og holdes helt vandret fra dette punkt alene (igen, se videoen for at super krybe-værdig øjeblik).
Tastaturet har specielt forankrede taster, der på trods af vores bedste forsøg ikke kunne prised fra tastaturet dæk.
Tastaturet kan også modstå vandspild, men ikke i den mængde, der normalt er forbundet med denne funktion. De fleste tastaturer kan håndtere omkring en 30ml spild. Dette tastatur kan håndtere 330 ml vand (11 oz.) hældes direkte på det. Åh, og pegefeltet er fugtresistent så godt.
Drop test også satser denne Chromebook som i stand til at modstå flere dråber fra en højde på 4 fod på enhver og alle kanter, åbnet eller lukket, og stadig være funktionel.
Endelig er det vurderet MIL-STD 810G og er dybest set uigennemtrængelig for sand, snavs, støv, fugtighed, ekstrem kulde og / eller ekstrem varme i perioder op til 48 timers vedvarende misbrug.

Få besked om nye indlæg på din tidsplan
Tilmeld dig den officielle Chrome Unboxed Nyhedsbrev

Det tager ikke meget at se, at denne Chromebook blev bygget til at holde i lang tid i klasseværelset miljø. Vi ved alle, børn er hårde på tech og klasseværelset er et groft sted for enhver bærbar computer. Acer ved dette og har brugt tid på at observere eleverne for at se, hvad de gør med Chromebooks, hvordan de håndterer dem, og hvilke rigors at ingeniør for. Det faktum, at du kan dingle denne enhed ved sin skærm, drop det, skridt på det, udsætte det for naturlige elementer, og kan ikke afhente nøgler fortæller mig Acer har formået at eventuelt bygge en børnesikret Chromebook.

Med Googles seneste ændring af Chromebook AUE-politikken har uddannelsesfokuserede Chromebooks brug for dette niveau af holdbarhed. Skoler, der vælger at købe Acer Chromebook 712, vil se på automatiske opdateringer i 8 hele år, og disse chassiser skal holde op til det tidsrum. Den stjernernes robusthed kombineret med bump i behandlingen hastighed gør Acer Chromebook 712 et godt valg for skolesystemer på udkig efter en langsigtet Chromebook køb, og jeg tror Acer vil have et hit på sine hænder, når denne enhed bliver tilgængelig senere på året, startende fra $ 329,99.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post