Hands-on med en USI pen, der kan få fat i farver fra den virkelige verden som magi

Vi rapporterede om en fænomenal ny teknologi på vej til Chromebooks via USI pen standard for ikke så længe siden. Ufro – virksomheden bag eksisterende kuglepenne som ColorPillar, der fungerer på iPads og iPhones – er i færd med at bringe deres awesome tech til USI penne, der vil arbejde på Chromebooks så tidligt som 12 måneder fra nu. Hvad er det for en teknologi? Kort sagt, det er en farvesensor, der kan bruges til at få fat i farver fra den virkelige verden og straks anvende dem til farvevælgeren på din skærm. Det er ret fantastisk at se i aktion, men klart en kompleks ting at integrere. Som en del af denne udviklingsproces, de naturligvis har prototyper op at køre, og vi bare så tilfældigvis har en på kontoret for at afprøve.

Selvom dette ikke gør noget mere end det, vi så demoed i fortiden, ønskede vi blot at bekræfte, at denne teknologi er operationel og faktisk fungerer efter hensigten. Der kræves heller ikke yderligere opsætning af slutbrugere med denne implementering. Hvis du har en USI kompatibel Chromebook og en pen med Ufro’s tech indeni (i fremtiden, naturligvis), vil du simpelthen være i stand til at tænde den, røre ved bagsiden af pennen til et fysisk objekt, og videregive denne farve på skærmen. Selve appen bliver nødt til at integrere de nødvendige API’er (Pete Mueller var venlig nok til at sende en Chromebook, der indlæste et par apps med disse API’er aktiveret allerede), men bortset fra det er der intet nødvendigt fra brugerens ende for at få alt dette til at fungere.

I modsætning til hvad der i øjeblikket er derude på markedet, når denne farvesensorteknologi rammer markedet, vil der ikke være nogen yderligere parring eller opsætning, der er nødvendig for at bruge den, og det er virkelig nøglen. Vi åbnede simpelthen Chromebook, greb pennen og begyndte at scanne farver fra alle slags objekter med stor konsistens. Igen, uden behov for at sætte noget op eller gå gennem en kompliceret parringsproces, føles hele oplevelsen lidt som magi. Se efter kuglepenne med den virkelige verden farvefangende teknologi for at begynde at rulle ud i begyndelsen af 2022 fra flere penneproducenter, og som altid, når vi lærer mere om detailtilgængelighed, vil vi være sikre på at holde dig opdateret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post