HP Chromebook x360 12b unboxing og indledende hands-on

Tilbage i efteråret 2019 afslørede HP et par nye Chromebooks i x360-linjen, og hvis jeg skal være ærlig, var dem, der hurtigt blev tilgængelige, lidt af en boring. De tog design køer direkte fra de eksisterende (og fantastisk) x360 14, men sat i værre skærme, værre byggekvalitet, og værre interne. Ikke ligefrem den slags nye Chromebook meddelelse nogen bliver meget begejstret.

Støder op til disse udgivelser var tilføjelsen af en 12-tommer x360 model i 12b, og det var umiddelbart tiltalende. Det er 3:2 skærm, konvertible karakter, og USI pen støtte gjorde det til en enhed, der nemt blev højdepunktet i HP’s produkt meddelelse. Mens de større, billigere 14-tommer x360 14b modeller begyndte at dukke op inden for få uger efter annonceringen, 12b var ikke så let tilgængelige. Som slutningen af året nærmede sig, så vi ikke meget om det, og i Q4 ferie trængsel, det dybest set bare gled fra vores kollektive bevidsthed.

For et par uger siden, HP nåede ud med et tilbud om at sende over en anmeldelse enhed, og vi var naturligvis glade for at få vores hænder på denne enhed, som vi ville kinda glemt. Med en håndfuld unikke funktioner og en baseline processor, der har vist sig i Celeron N4000, var vi temmelig glade for at få denne ting ud af kassen, når den dukkede op.
Miniaturebillede af video
HP Chromebook x360 12b Unboxing & Initial Hands-On

Køb HP Chromebook x360 12b i Chrome Shop

Og første indtryk er alle ganske gode. Der er en blanding af aluminium med en plastik bund, en fuld størrelse tastatur med stor føler, en generøs pegefelt med et solidt klik, stor port udvælgelse, en flot skærm, og USI pen støtte om bord for $ 359. Der var også en overraskelse i kassen samt i form af en HP USI stylus! Vi har været på udkig efter en af disse til at gå på salg, og jeg havde ikke forventet at finde en i kassen, men der var det! HP siger denne stylus vil sælge for $ 59 og vil ikke komme i kassen, men vi er glade for at prøve det. Det er også magnetisk spænder til siden af enheden for sikker opbevaring, også, så det er sikkert at sige, at jeg er imponeret over pennen tilbyder hidtil.

Vi har nogle test at gøre, naturligvis, og jeg tror $ 359 er en anelse smule stejl for en Chromebook med disse interne, men jeg holder et åbent sind. Med Chromebooks til salg til venstre og højre for denne form for penge, bliver det ganske vanskeligt at anbefale hurtigt til denne pris; men efter at have brugt det for en smule, vil vi se, hvad vores konklusioner om sin langsigtede værdi ender med at blive. Vi kan ikke se nogen opgraderede versioner rundt, så det ser ud som N4000 med 4GB RAM og 32GB (av) af intern lagring er alt, hvad vi får i denne ene. Lad gennemgangsprocessen begynde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post