Lenovo Chromebook C340 anmeldelse: den bedste Chromebook på et budget

En del af den samlede charme, der findes, når de køber eller overvejer en Chromebook til din næste computer ligger i evnen til at få en arbejdsgruppe laptop, der gør, hvad du har brug for til en pris, der kommer i langt under, hvad du havde forventet. Selv de “high-end” Chromebooks på markedet er langt under, hvad du ville betale for top-tier Windows bærbare computere, når vi sammenligner æbler til æbler. Når du kan få noget så rart som ASUS Flip C434 de fleste dage for lidt over $ 500, du ved, du har at gøre med en tech kategori, der værdsætter lave priser.

I vores Bedste Chromebooks fra 2019 tog den enhed, vi taler om i dag, den #1 præmie i kategorien $300 & under kategorien på grund af de mange fordele, den følger med til en relativt lav pris. Når vi bruger mindre end $ 300, vores forventninger er ganske lav for enhver bærbar computer, så se Lenovo levere på så mange af de kernekompetencer vi alle værdi i dag-til-dag laptop brug er opmuntrende, og det er grunden til denne Chromebook skinner trods en håndfuld ikke-så-store dele.
Miniaturebillede af video
Lenovo Chromebook C340 Anmeldelse: Bedste Chromebook på et budget
Byg kvalitet

Lige fra toppen, denne Chromebook er bygget godt og føles fast i hånden. Det er ikke ligefrem den tyndeste enhed på markedet, men det er trim nok til ikke at se latterligt. Ud over sidste års C330 model, Lenovo har tilføjet i en aluminium låg, der tilføjer en følelse af stivhed og soliditet til hele pakken. Den konverterende hængsel føles fantastisk, og den diminutive Chromebook kan foldes sammen i alle de positioner, vi er kommet til at forvente fra cabrioleter i denne kategori, at Lenovo oprindeligt skabt helt tilbage med sin første Yoga laptops.

Selvom den nederste del af Chromebook er plast, er det af anstændig nok kvalitet til ikke at være off-putting. Jeg har aldrig engang haft en tanke om cheapness eller dårlig konstruktion med denne Chromebook, og det er at sige noget af en enhed, der er lille, overkommelig, og over halvdelen plast. Ikke at det påvirker dens evne til at få tingene gjort, men det overordnede udseende og æstetiske er temmelig rart, også bortset fra en himmelråbende ting, vi vil komme ind på i næste afsnit.
Skærmen

Skærmen på Lenovo C340 er en overraskende og dejlig ting. Det er en smule dim og Lenovo hævder 250 nits af lysstyrke, men jeg kunne kun få omkring 180 eller deromkring i vores test. Det er lyst nok til de fleste indendørs miljøer, og det har aldrig rigtig forårsaget nogen problemer, medmindre jeg var i nærheden af et vindue på en solskinsdag.

Den største fordel her er, at denne skærm er IPS, så det betyder, at du får flotte farver og brede betragtningsvinkler. Når vi er i sub-$ 300 kategori af Chromebooks, vi generelt forventer crummy display paneler med frygtelige betragtningsvinkler, vasket ud farver, og sub-par visning oplevelser. Intet af dette er tilfældet med C340, og selvom jeg føler 11,6-tommer skærme kan være en anelse restriktiv for multitasking, pixel tæthed er fint med 1366 × 768 opløsning og ting på skærmen ser pæn og skarp.

Hvad jeg ville ønske, de ville have gjort, er at ansætte en skærm som hvad HP og Acer sat i deres 12-tommer 3:2 Chromebooks med 1366 × 912 opløsning. Det ville give dette en smule mere lodret skærm fast ejendom og gøre en vis brug af den skøre-store bezel under skærmen. Det ærligt er det mærkeligste ting om denne Chromebook over hele linjen, og jeg er ikke rigtig sikker på, hvad pointen var. Jeg går ud fra nogle indrømmelser, der skal gøres for at gøre plads til en fuld størrelse tastatur, men bezels omkring denne skærm virkelig gøre det ser dateret og mærkeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post