Lenovo Chromebook Duet-tablet hands-on og visninger fra CES 2020

Lenovo bragte en interessant enhed til CES 2020 i form af en ny 10,1-tommer Chrome OS tablet. Hvis jeg er ærlig, min første tilbøjelighed var at forvente en sub-par, plast, spinkel tablet med en middelmådig skærm og tvivlsom ydeevne. Efter alt, chromebook tabletter har været temmelig dårlig op til dette punkt, vælger at skære næsten hvert hjørne med dårlig byggekvalitet og dårlig ydeevne eller gå i den anden retning og forsøger at være alt for alle i enhederne som Pixel Skifer.
Miniaturebillede af video
Lenovo Chromebook Duet: Hands-On og første indtryk

Ingen af disse forsøg har fungeret dog, og de fleste mennesker har fuldt afskrevet Chrome OS tablet. Jeg har længe haft den opfattelse, at hvis vi skulle få den rigtige combo af anstændige byggekvalitet, ydeevne og brugbar størrelse, at vi ville have en stor enhed i en Chrome OS tablet. Det kunne være et forbrug enhed, når du har brug for det og en fuld desktop når det er nødvendigt så godt. Op til dette punkt, dog har gynger lavet af en håndfuld producenter alle været en miss.
Indtast Lenovo

Lenovo har vist sig på dette ejendommelige øjeblik i Chrome OS historien, når måske alle håber på en fornøjelig tablet oplevelse på Chrome OS er begyndt at føle sig som noget lige uden for rækkevidde. I dette punkt får vi nu Chromebook Duet, en let, slank, velbygget tablet, der faktisk føles som en enhed, jeg rent faktisk kunne se mig selv bruge på daglig basis.

Jeg har sagt i temmelig lang tid, at jeg ikke rigtig kan lide store tabletter som iPad Pro eller Pixel Skifer, fordi de er for store til rent faktisk at være en fornøjelig tablet oplevelse. 8-tommer tabletter er for små på de fleste måder og er dybest set fortrængt af vores stadigt voksende smartphones. Men 10-tommer tabletter, når de gøres på den rigtige måde, er stadig ganske sjovt for en masse ting. Læsning, web browsing, lys gaming og se video er alle ting, jeg virkelig gerne en smule bedre på en tablet end nogen anden formfaktor, men inderst inde, jeg virkelig ønsker en tablet jeg kan blive underholdt med og stadig komme ud af mit tastatur og mus og få nogle ting gjort.

Lenovo har leveret netop denne tablet, og jeg elsker virkelig denne lille fyr. På 10,1-inches, med en 1920 × 1200 opløsning (16:10) og 400 nits af lysstyrke, denne tablet har skærmen del naglet. Tilføj til, at en anstændigt hurtig MediaTek Helio P60T ARM processor, 4GB RAM, og 128GB lagerplads, og du har en tablet, der kan skinne både som et forbrug og produktion enhed. Den rimelige kanter, slående 2-tone æstetiske, tynde formfaktor og meget let samlet vægt (0,99 pounds) gøre en pakke, der føles så godt i hånden som enhver tablet jeg nogensinde har holdt. Jeg har lige holdt samle det op og prøve nye ting, fordi det simpelthen føltes dejligt at holde.

Køb de bedste Chromebooks fra 2019 i Chrome Shop

Så kommer du til den anden fremragende del af denne tablet i det medfølgende tastatur og støtteben, der fastgøres med magneter og pogo stifter uden behov for klodset parring operationer. Til en samlet pris på $ 279, er det vanvittigt, at Lenovo Chromebook Duet vil skibet med disse tilbehør, hvis du spørger mig. Selv hvis du kun værdsat tastaturet på $ 79, det betyder, at du ville være at få denne tablet for $ 200, og det er flat-out vanvittigt.

Tastaturet er solidt, hvis en smule trangt og pegefeltet er glat og clicky, hvilket gør navigation i desktop-tilstand en sand brise. Den magnetisk fastgjorte støttefod giver også brugerne mulighed for at justere skærmvinklen til næsten enhver vinkel, de gerne vil så godt. Åh, og denne tablet understøtter også USI (universal stylus initiativ) penne, så flere af disse stilus ramte markedet i de kommende måneder, vil du være i stand til blot at vælge den, du kan lide mest og få det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post