Michigan deputerede redde spædbarn fundet med billedsiden nedad i skoven

En 4-måneder gammel dreng er ved at komme efter myndighederne siger, at han blev forladt onsdag i et skovområde af sin mor, der kunne have været under indflydelse af receptpligtig medicin.

En pressemeddelelse fra Oakland County Sheriff’s Office siger deputerede søger efter barnet fandt ham i en “hypotermisk tilstand.” De fjernede hurtigt barnets våde sovende og svøbte ham i varme tæpper.

Drengen forventedes at blive holdt i St. Joseph Mercy Hospital natten over for yderligere behandling og observation. Han er blevet overgivet til børneværnet.

Eftersøgningen af barnet blev ansporet, da deputerede blev kaldt på omkring 8:35.m. af beboere, der sagde en kvinde ringede dørklokker af hjem og gemmer sig i buske. Kvinden var angiveligt fortvivlet og fortalte folk, at hun blev jagtet af en person med pistoler, lyder det i løsladelsen.

Den 37-årige kvinde havde forladt området, da betjentene ankom. Men personalet på nærliggende mellemskole rapporterede, at der var en “hektisk” kvinde dunkende på dørene til skolen, som var låst.

Vicesherifferne fandt hende og fandt ud af, at hun havde en spædbarn. De bemærkede, at der var grater på hendes bukser og indså, at hun sandsynligvis havde været på en mark eller et skovområde. De siger, at de også mistanke om kvinden kunne have været under indflydelse af receptpligtig medicin.

“Heldigvis deputerede var i stand til at bestemme en baby manglede, hvilket udløste en øjeblikkelig stor reaktion og søgning, og de var i stand til at finde barnet,” Sheriff Michael Bouchard sagde i frigivelsen. “Deres hurtige arbejde undgik, hvad der kunne have været en ubeskrivelig tragedie.”

Tretten patruljevogne blev tilkaldt, samt en K-9 enhed, et fly og en drone til at hjælpe med at søge efter barnet. Barnet blev fundet omkring 30 minutter senere. Det er uklart, hvor længe barnet var blevet efterladt udenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post