Michigan mand hævdede at have bombe i trailer på Perry Nuclear Power Plant i Lake County, sheriff siger

En Michigan mand hævdede at have en bombe inde i en trailer, han kørte til indgangen til Perry Nuclear Power Plant ejendom onsdag, Lake County Sheriff’s Office sagde.

De retshåndhævende myndigheder sværmede ejendommen, men fandt ikke en bombe i traileren, ifølge en pressemeddelelse. Sheriffens kontor sagde, at der ikke er nogen trussel mod kraftværket.

Michael Fogelson, 33, af Adrian, Michigan er anklaget for at gøre falske alarmer og forværret indtrængen i hændelsen, der skete kort før 6 p.m på kraftværket på Center Road nær Parmly Road i Perry, ifølge pressemeddelelsen.

Fogelson bliver holdt i Lake County Jail indtil hans første ret udseende. Myndighederne siger, at der kan rejses flere sigtelser mod ham.

Sheriffens stedfortrædere fik et opkald om en mistænkelig mand, senere identificeret som Fogelson, nægter at forlade området. Deputerede erfarede, at han kørte en pickup truck trække en lukket trailer til indgangen til anlægget, frigivelsen siger.

Fogelson hævdede at have en bombe i traileren, da plantesikkerhed nærmede sig ham, hedder det i pressemeddelelsen.

FBI, Lake County Bomb Squad, North Perry Police Department og andre retshåndhævende myndigheder reagerede for at hjælpe sheriffens stedfortrædere på stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post