Ohio rapporterer 635 nye coronavirus tilfælde i K-12 studerende, 119 i personale for uge af marts 29

Ohio rapporterede 635 nye ugentlige coronavirus tilfælde i K-12 studerende og 119 i personale for ugen 29 marts, ned fra ugen før.

Staten rapporterede 854 nye coronavirus tilfælde statewide i K-12 studerende og 145 i personale for ugen af marts 22. Hidtil i april, 13% af de samlede tilfælde var hos børn, omkring niveau med marts.

Stigningerne i denne uge bringe samlede sager siden 7 september til 45.704 i studerende og 23.726 i personale. Samlet set udgør børn omkring 10 procent af statens samlede sager.

Skoler, der modtog coronavirusvacciner til personale og lærere, vendte i en eller anden form tilbage til klasseværelset den 1. marts. Sagsnumre siden da har ikke spidse i K-12 ugentlige rapporter.

Søg i din skoles coronavirus-sagsnumre i databasen nederst i dette indlæg eller på Ohio Department of Health-webstedet.

Nye sagsrapporter er klatring i Ohio og landsdækkende. Sager pr 100.000 indbyggere gik op til 183,7 for de seneste to uger, en stigning fra sidste uge.

En tredjedel af alle ohioanere har fået den første dosis af vaccinen. Selv om staten oprindeligt fokuseret på de fleste udsatte grupper, når vacciner begyndte at rulle ud, Ohio Gov Mike DeWine meddelte for nylig staten ville tildele nogle Johnson &Johnson vaccine til gymnasier og universiteter, og bede de lokale sundhedsmyndigheder til partner med skoler om at få 16- og 17-årige vaccineret.

“Dette er et løb,” DeWine sagde. “Det er et liv eller død race.”

En af grundene til, at eksperter har fundet coronavirus-tilfælde, er steget over hele landet på grund af spredningen af varianter. Nogle er bekymrede for, at børn kan være mere tilbøjelige til at blive smittet med B.1.1.7 variant, først identificeret i Det Forenede Kongerige, ifølge flere rapporter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post