[Opdateret] TicWatch Pro LTE anmeldelse: Den WearOS smartwatch for masserne

Jeg har længe været en elsker af ure. Jeg er ikke feinkehandler. Jeg kan simpelthen godt lide en flot ur. Jeg har ejet nogle relativt dyre stykker fra Bulova og lignende, men jeg har også nydt billige, no-name ure jeg har fundet på overstock butikker. Nogle af mine foretrukne go-to ure koste lidt mere end $ 100, men en niche jeg har aldrig udforsket, er SmartWatch. Så da jeg tog dykket og iført min første WearOS enhed, jeg kom ind i bestræbelse uindviede til en verden af Android’s ur OS. Bortset fra en håndfuld fitness trackers, har jeg aldrig ejet, endsige ofte brugt en smartwatch.

Fra en techie perspektiv, sandsynligvis min naivitet diskvalificerer mig til at gøre en dybdegående gennemgang af enhver wearable. Men fra en forbrugers synspunkt, jeg tror, jeg er den perfekte test emne til at afprøve en mid-range smartwatch, der tilbyder en masse funktioner til en subjektivt overkommelig pris. Så uden videre, her er min hands-on virkelige liv erfaring med Mobvoi nyeste smartwatch TicWatch Pro LTE.
TicWatch Pro LTE anmeldelse
Miniaturebillede af video
TicWatch Pro LTE anmeldelse

Du kan se i listen nedenfor, TicWatch Pro LTE er chock fuld af funktioner og dual-layer display virkelig hjælper dejen liv for den gennemsnitlige bruger. For en mid-range wearable for en ny bruger eller den erfarne smartwatch veteran, TicWatch er et solidt valg for alles ur samling.

Bær OS af Google
Qualcomm® Løvemund Wear™ 2100
1 GB RAM; 4 GB ROM
1,39″ AMOLED (400 x 400 px) + FSTN LCD
Corning® Gorilla® Glas 3
45,15 x 52,8 x 12,6
4G LTE FDD (kun forudindlæst SIM Verizon)
PPG pulsmåler, accelerometer, gyroskop, e-kompas, sensor for omgivende lys, lav latency off-body sensor
IP68 + pool svømning egnet
Gps
Nfc
22 mm udskifteligt bånd
Helt sort (som jeg elsker)
Polyamid & glasfiber, rustfrit stål bezel, aluminium bagcover
KR.

Update: Den TicWatch Pro LTE er tilbage til detail handlen på Mobvoi’s hjemmeside, men du kan få fat i det via Google Shopping fra Mobvoi’s officielle butik for kun $ 239, og det er hver en øre værd, efter min mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post