Pixelbook vs Pixelbook Go: vælge den bedste Google Chromebook

Vi får anmodninger om versus videoer hele tiden, men der er scenarier, hvor disse typer af videoer giver masser af interesse og intriger, og situationer, hvor de bare ikke giver mening. Vi forsøger at pit meget lignende enheder mod hinanden i håb om, at det hjælper medlemmer af vores publikum træffe den bedst mulige beslutning for hver af dem. Sure, alle Chromebooks er de samme med hensyn til hver har en skærm, hængsel, tastatur, pegefelt, processor, RAM, opbevaring, porte og højttalere. Hvis vi ser på det fra dette perspektiv, kunne vi realistisk gøre versus videoer, indtil vi var blå i ansigtet og stadig ikke ramt hver combo.

Vi vælger derfor at fokusere på versus videoer, hvor der er en dybere forbindelse mellem to bestemte enheder. I dette tilfælde er dette link det #madebyGoogle moniker både ansætte ud over pixelbook navnebror knyttet til hver. Selvom deres ydre ligheder ender på det tidspunkt, er der ingen tvivl om den dybt delte Google DNA, der løber gennem begge disse fantastiske Chromebooks. På grund af dette, er mange tilbage spekulerer på, hvilken en til at gå og købe, og hvorvidt de ofre på vegne af Pixelbook Go er værd at sænke salgsprisen. Det er det, vi er her for at hjælpe med.

En hurtig bemærkning om disse versus videoer / stillinger: vi dybest set holde sig til 5-sektion tilgang, vi tager med vores anmeldelser, vælge en vinder i hvert afsnit, og derefter stemmer dem for en samlet vinder. Uanset hvor ens to enheder er, vil vi altid vælge en vinder.
Miniaturebillede af video
Pixelbook vs Pixelbook Go: Vi vælger en vinder
Byg kvalitet

Det ville være let at gøre denne ene et slips. Efter alt, er begge designet af Google, begge er smukke stykker hardware, og begge er omhyggelige i deres crafting. Tag ikke fejl, selv om: Pixelbook Go er ikke bare en gentagelse på originalen. I stedet tog Google et meget anderledes design æstetisk og løb med det.

På grund af dette, ser disse to bærbare computere ikke relateret på alle undtagen G emblazoned på låget. Begge føler sig godt i hånden, ser godt ud på et bord, og inspirere brugeren med stor tillid til deres overordnede kvalitet. Begge har udtalt og unikke æstetik og begge er så godt bygget som jeg overhovedet kunne bede om i en bærbar computer. Så hvad er forskellen? Funktionalitet.

Pixelbook er en hel del mere alsidig. Pixelbook kan bruges i clamshell-, telt-, præsentations- og tablettilstand. Rammen er afbalanceret og kvadreret på en måde, der gør hver af disse tilstande føler sig godt, også, og selv lukket op i tablet-tilstand Pixelbook ligner det blev lavet til at blive brugt på denne måde.

I modsætning til den afrundede, soft-touch følelse af Pixelbook Go, kunne de to ikke være mere forskellige, når det kommer til funktionalitet. Den Pixelbook gå kun åbner op til omkring 135-grader og bærer ingen antagelse om at være andet end en solid, robust, tynd bærbar computer. Selv om jeg ikke har noget imod dette på alle og generelt bruge min Chromebook på et skrivebord eller i mit skød i clamshell mode, kan vi ikke ophæve det faktum, at Pixelbook simpelthen har mere nytte i sit design, og dermed er det vinderen her.
Skærmen

Igen, når vi kommer til skærmen på begge, er der en klar spec ark vinder. Den Pixelbook gå har en temmelig standard 13,3-tommer 1080p skærm. Det handler om 300 nits i lysstyrke, har flotte farver, brede betragtningsvinkler, og pakker lige nok pixels til at holde tingene ser pæn og skarp. Sure, vil jeg gerne bevæge sig op fra 16:9 billedformat til en 16:10 som vi ser i Macbooks, men jeg er kommet til at nyde denne skærm enormt.

Den Pixelbook er udstyret med en 12,3-tommer 2400 × 1600 high-res panel, der er betydeligt lysere på 400 nits og giver brugerne den eftertragtede 3:2 billedformat. Med disse specs alene, vinder det på papir. I reel brug, men det er ikke helt så klart snit. Den reducerede pixel, der er afhængig af Pixelbook Go, spiller en rolle i den lavere pris og bedre ydeevne på lavere chips, så det kan vi ikke give rabat på. Pixelbook mulighed for pen input også skal nævnes som Pixelbook Go helt springer dette. Selvom forskellene i deres skærme ikke var en massiv overvejelse for mig i den virkelige verden brug, er der ingen måde, vi kan overveje andet end en total sejr for Pixelbook i denne kategori.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post