Samsung Galaxy Chromebook 2 bliver unboxed … af Samsung

Generelt føler jeg mig virkelig som en unboxing udført af det firma, der designede, byggede og markedsfører en bestemt enhed, er lidt på den mærkelige side, men kan stadig være nyttig. Dette er absolut tilfældet med den nyeste video offentliggjort af Samsung til den kommende Galaxy Chromebook 2. Dette er en unboxing i kun den mest tekniske forstand, der tjener mere, så som en forbedret produkt spotlight versus en video, der rent faktisk giver nogen form for stædig tage på den nye Chromebook.

Der er lidt adresseret her, der ikke allerede er blevet dækket andet end at vise et par af de nøjagtige stykker, der er i selve kassen. Du får også lov til at se den kasse. Bortset fra det er dette virkelig bare lidt mere visuelt slik at se på, mens vi venter på den faktiske frigivelse af Samsung Galaxy Chromebook 2.

Der er en ekstra ting, jeg tog op på fra denne video, og det er det faktum, at låget er vist sig at være åbnet med en enkelt-finger lift. Jeg ved, at dette ikke betyder noget for mange af jer derude, men denne lille funktion er en big deal, når det kommer til vægtfordeling og generel opmærksomhed på detaljer. Den Chromebook, jeg føler, at Galaxy Chromebook 2 konkurrerer mest direkte med, er Pixelbook Go, og den enhed har et meget tilfredsstillende hængsel, der åbner op med en enkelt finger. Jeg håber virkelig, at det er legitimt en del af Galaxy Chromebook 2-oplevelsen og indikerer den type Chromebook, vi skal forvente i Samsungs nyeste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post