Samsung Galaxy Chromebook 2 unboxing and first impressions [VIDEO]

Siden CES 2021 tidligere på året har vi forudset Samsungs nyeste flagskib, forbruger Chromebook i Galaxy Chromebook 2. Med den samme Fiesta Red-farve, pared-back-statistik og en nedskaleret prisstruktur gik Samsung bestemt i lidt af en anden retning med denne nyeste Galaxy Chromebook, og vi har naturligvis brug for tid til at beslutte, om disse omkostningsbesparende foranstaltninger ødelægger oplevelsen eller kombineres med de andre bemærkelsesværdige fordele ved denne nye Chromebook for at skabe en stor samlet oplevelse.

Hvad er der i kassen?
Som unboxings gå, Chromebooks er generelt en opstaldet i de mest rudimentære emballage, du kan forvente. Mens jeg var butt af en håndfuld vittigheder på YouTube sidste år, da jeg fawned en smule over pænhed Samsung Galaxy Chromebook boks, jeg ikke undskylde for det. Vi kan simpelthen ikke se tankevækkende emballage til Chromebooks meget ofte fra virksomheder uden for Google, og det var rart at se Samsung tage Galaxy Chromebook alvorligt på den måde.

I hvad der ville se ud til at kommunikere Samsungs skift til en mere omkostningseffektiv strategi med Galaxy Chromebook 2, er kassen og dens interne bare knogler denne gang, og ærligt talt er det fint. Hvis det barberer lidt af prisen og sender denne nye Chromebook i en pakke, der er lidt lettere for miljøet, er jeg alt for det. Med alt det sagt indeholder den brune boks en USB Type C-opladerledning, en opladningsklods og Galaxy Chromebook 2. Bortset fra styrofoam holde tingene på plads, er det en meget forenklet unboxing oplevelse.

Førstehåndsindtryk
Da der kun er en håndfuld videoer derude af nogen, der får hænder på denne enhed indtil videre, var jeg meget spændt på blot at håndtere denne Chromebook. Sikker på, jeg elsker ny hardware som alle andre, men det var ikke den egentlige grund. I stedet, hvad der gjorde denne unboxing en smule mere forventning-fueled var det faktum, at vi har talt så meget om denne Chromebook og det skridt, Samsung gjort for at reducere prisen, gå med ældre processorer, og skalere tilbage på skærmen kvalitet for at banke $ 300 ud af prisen.

Med disse beslutninger og en pris på $ 699 er det blevet klart, at Samsung ikke kan dukke op med en middelmådig Chromebook og sælge denne ting. Sure, det er billigere, men konkurrencen i denne prisklasse er hård med enheder som Lenovo Chromebook Flex 5, HP x360 14c, og Acer Spin 713 alle kommer ind for mindre og tilbyder meget lignende interne specs. For Samsung giver det kun mening at spørge $ 699, hvis denne nye enhed er et snit ovenfor i udseendet, fornemmelsen og oplevelsen af at bruge den.

Og jeg må sige, lige ud af æsken, denne ting føles fantastisk. Aluminium udvendige føles godt lavet og glat, mens sømmene, hvor tingene kommer sammen er raffineret. Den smukke Fiesta Red gør heller ikke ondt her og afgiver en unik, fed og ærligt smuk stemning, som meget få Chromebooks derude kan matche. Ligesom sin forgænger, er denne ting bygget til at vende hoveder for sikker.

Når du først er inde, bliver du straks mødt af den nye QLED 1080p-skærm, og det er smukt. Selv om jeg ikke er overrasket over dette, jeg er absolut en smule lettet. Flytningen til at reducere opløsningen og bevæge sig væk fra OLED i denne iteration kunne sandsynligvis slukke mange, men Samsung er kongen af display tech, og har QLED i deres baglomme ser ud til at betale sig. Farverne er store, lysstyrken er fantastisk, og 1080p er næsten perfekt på en 13.3-tommer 16×9 skærm. Combo af denne skærms reducerede opløsning og bevæge sig væk fra OLED bør også give nogle alvorlige hjælp til den forfærdelige batteri, der var i den oprindelige Galaxy Chromebook.

Nedenunder denne skærm er, hvad der føles som en lignende keyframe og pegefelt fra originalen. Jeg kan godt lide overgangen til sorte taster, da der ikke vil være en belysning situation, de ikke kan håndtere og troede pegefeltet er en smule tinier end jeg gerne vil, overfladen er glat, klik er meget tilfredsstillende, og combo føles godt indtil videre. Tastaturet er baggrundsbelyst uden meget let tryk ud, og tasterne har lavvandede rejser, men en beroligende klik. Det minder mig lidt om Pixelbook Go eller originale Galaxy Chromebook hidtil, og jeg er ivrig efter at se, hvad det vil sige at overgangen fra den længere rejse af Lenovo ThinkPad C13 Yoga til denne meget forskellige tage på et tastatur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post