SoundPEATS TrueWings: overkommelige øretelefoner bygget til gymnastik

Den trådløse Bluetooth øretelefon markedet er eksploderet i de sidste par år, primært takket være Apple AirPods og det marked, de skabte, da de fjernede 3,55 mm hovedtelefonstik fra iPhone 7 og 7 Plus. Der er nu et væld af Bluetooth-hovedtelefoner på markedet, der spænder i pris og funktionalitet, men én ting er stadig sikker: lokale fitnesscentre er fyldt med folk iført øretelefoner og hovedtelefoner. Bluetooth øretelefoner er særligt gode til at arbejde ud og så mange af os forsøger at komme ind i gymnastiksalen for at gøre godt på vores nytårsforsætter, jeg troede, det ville være et godt tidspunkt at tage et kig på et par overkommelige trådløse øretelefoner fra SoundPEATS, der er “manipuleret til sport.”

SoundPEATS TrueWings er virkelig trådløse øretelefoner, der har et over-ear design, som jeg normalt ikke kan lide, men det kompakte design får øretelefonerne til at sidde meget tæt på dit hoved og ser ærligt ikke dårligt ud. De leveres med tre forskellige størrelser silikone ørepropper, så du kan finde den rigtige størrelse til dit øre, og selv om de ikke er støjreducerende, silikone tips bidrage til at skabe en dejlig forsegling med nogle passive støjreduktion.

Shop SoundPEATS TrueWings hos Chrome Shop

De fleksible ørekroge er komfortable og laves, så øretelefonerne ikke falder ud af ørerne. Jeg havde ikke nogen problemer med dem falder ud, da jeg var teste dem ud på gym, ridning min mountainbike, og kører. Jeg vil sige, i første omgang det øverste stykke af ørekrogen gjorde holde rammer min hat og gjorde ørepropper bliver unseated et par gange. Efter nogle mindre justeringer, men jeg var i stand til at få dem placeret, hvor dette ikke længere var et problem.

Lydkvaliteten er fantastisk til prisen – ligesom de andre SoundPEATS-øretelefoner, vi har testet – og de 13,6 mm drivere producerer en flot fyldig lyd med masser af basrespons. Jeg er ærligt overrasket hver gang, at jeg afprøve et par SoundPEATS; de lyder jævnt tunet uden en masse EQ justeringer, og det skaber en realistisk og glat lyd. Jeg havde heller ingen problemer med Bluetooth parring og var i stand til at få dem hurtigt forbundet til en Pixel 3 XL, Pixelbook Go, og MacBook. Bluetooth rækkevidde var sammenlignelig med mine andre par Jaybird X2’s, hvilket vil sige temmelig godt med nogle signal tab, når min taske var på den anden side af gymnastiksalen omkring 75-80 meter væk.

Touch kontrol på TrueWings kan være lidt forvirrende i starten, men de arbejder konsekvent og med nogle praksis, jeg var i stand til nemt at spille / pause, justere lydstyrken, og udløse Google Assistant på min telefon. Den bedste touch control, selv om, er absolut gennemsigtighed mode, som sænker lydstyrken af musikken og forstærker din stemme, så du kan tale med folk omkring dig uden at råbe. Det ser ud som denne funktion virker kun, når du lytter til musik og virker ikke på telefonopkald, ligesom Bose QC35II, men det er stadig imponerende for et par øretelefoner til denne pris punkt. Berøringskontrollen er ikke angivet i brugsanvisningen, men jeg har konstateret, at et dobbelttryk på venstre øretelefon muliggør gennemsigtighedstilstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post