To år senere, Google Home Max er stadig værd at dine penge

Dette er ikke en anmeldelse, i sig selv, men et kig tilbage på al den tid, vi har brugt med en af de mest anvendte stykker af tech på vores kontor. Ligesom et godt køleskab eller vaskemaskine, enheder som Google Home Max kan blive så indlejret i din dag-til-dag rutine, at det bliver nemt at glemme, hvor enestående det er. Det er nemt at vænne sig til at have sine færdigheder omkring, at du simpelthen glemme, hvor godt det faktisk er. Så vi ønskede at tage et kig tilbage på, hvordan vi er vokset til at forvente storhed på daglig basis fra Googles største, sejest højttaler.
Miniaturebillede af video
Google Home Max: Stadig det værd?

Efter at have faldet til en meget rimelig $ 299 som MSRP, Google Home Max er en aftale næsten hver dag. Vi fik vores, da de var $ 399, og jeg fortryder det ikke et sekund. Men vi så tilbud i december, der havde det under $ 200, så du skal vide, at en ældre stykke tech som dette går på salg temmelig ofte, og hvis du er i markedet for en, tålmodighed kan være nøglen, hvis du er opsat på at få en aftale.

Som jeg sagde, men denne ting er stor selv på $ 300 for dem, der søger massive, rige og uforlignelige lyd. Jeg har hørt meget lidt, at jeg ville sammenligne med denne højttaler, men det er ikke bare fantastisk lyd, du får i Max. Du naturligvis få en Google Assistant, men du får også en højttaler, der automatisk kan tilpasse sig sine omgivelser, oprette forbindelse via WiFi, Bluetooth, eller Ekstra kabel, kan parres til en anden højttaler til stereo påvirke, er bygget som en tank, og ser godt ud i de fleste indstillinger. Seriøst, denne ting er bare en fornøjelse at bruge hver dag.

For os ligner daglige anvendelser en af to ting: omgivende lyd eller tv-afspilning. Vi har det placeret lige under tv’et og med et simpelt 3,5 mm kabel kan Home Max registrere input fra tv’et og hurtigt skifte over for at afspille tv-lyden, når det er nødvendigt. Selvom det ikke er den bredeste stereoadskillelse rundt, denne højttaler gør de fleste ting, vi ser lyd helt fantastisk. Musik, action, eksplosioner, sport; you name it og Google Home Max lyder fantastisk at spille det tilbage.

Når vi ikke er på videoafspilningspligt, har vi normalt musik, der afspilles via Chromecast Audio. Nogle gange er det bare omgivende ting og nogle gange sin virkelig cranking op den nyeste sang en af os er i. Uanset sangen eller lydstyrken producerer denne højttaler fyldig, dyb bas og sprød eden til at følge den. Jeg hører ting mange gange på denne højttaler og udvælge dele, jeg aldrig har hørt før, når du lytter i bilen eller via hovedtelefoner. Det er bare en standout højttaler hele vejen rundt, og jeg elsker at høre næsten alt om det.

Køb Google Home Max i Chrome Shop

Tilføjelsen af Bluetooth, hvis du har brug for det er bare prikken over i’et, virkelig. Når evnen til at kaste din musik eller blot har Google kø et spor for dig er til stede, tager sig tid til at tilslutte op via Bluetooth føles unnecceesary. Det er der, hvis du har brug for det, dog, og med flere og flere smarte / tilsluttede højttalere rammer markedet hver dag, det er godt, at Google Home Max har denne bagt i.

Hvis du ikke kan fortælle, efter al denne tid, er vi stadig store fans af Google Home Max, og jeg ville ikke handle det for nogen anden smart højttaler på vores kontor. På $ 299 er det en solid købe, men holde øje med tilbud på denne ene. Når prisen gør dip, det gør en solid købe en absolut stjæle og et køb, du vil ikke fortryde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post