Unboxing og første hands-on med Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook

Her i de tidlige stadier af 2021 ved vi, at vi er på nippet til en massiv bølge af ny Chromebook-hardware, og det ser ud til, at vores første unboxing af året er den meget unikke Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook. Bortset fra den latterlige navngivning af denne enhed taler spec-arket virkelig for sig selv. Med de nye AMD Ryzen-processorer, masser af RAM- og lagringsmuligheder, en hæftelig USI-pen, baggrundsbelyst tastatur, lys skærm, metalkonstruktion, fingeraftryksscanner og konvertibel formfaktor har denne Chromebook meget at byde på.

Mens dyrt (Athlon med en sølle 4 GB RAM og 32 GB eMMC-lagerplads starter ved $ 899), bringer denne Chromebook virkelig et ton til bordet for arbejderklassens bruger. Med tonsvis af I / O, en robust bygge, militær-grade sejhed, flere input metoder, en fantastisk tastatur, en stor skærm, og en killer maling job, er denne Chromebook let imponerende mig fra start.

Vi har brug for tid til at gennemgå det og se, hvordan tingene holder op med processoren, men det er sikkert at sige, at jeg er positivt overrasket over denne Chromebook. Generelt er ThinkPads utilitaristiske, lidt grimme og slags klodsede. De eksisterer for at få et job gjort og ikke gider med at se godt ud, mens du gør det. Denne føles dog lidt anderledes, og bare at holde enheden og bruge den i kort tid er allerede utroligt tilfredsstillende. Det føles lige så premium Chromebook-delen, og det er en meget god ting for en enhed, der spænder så højt i pris. For hvad er det værd, har denne Chromebook allerede set en massiv rabat mindst én gang. Det vil sandsynligvis også ske igen.

Hvis du tænker over det, men så længe processoren holder op (vi tester AMD Ryzen 5 3500C-modellen), mangler der ikke meget andet denne Chromebook. Det føles allerede som jack af alle handler og gør det uden også at føle sig som en Frankenstein enhed. Det er en hård bedrift at trække ud, og det føles som Lenovo kunne have gjort det, her. Tiden vil vise, og vi vil have en fuld gennemgang af det ud hurtigt nok, men farve mig imponeret hidtil med Lenovo ThinkPad C13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post