Unboxing the Pixelbook Go

Googles begivenhed i denne uge har dybest set overtaget vores YouTube-kanal og hjemmeside med alle de sjove, nye hardware på tilbud. Så stor som disse shows og hands-on begivenheder er, der er ting, vi simpelthen ikke kan ordentligt observere i de høje, mærkeligt oplyste miljøer. Der er også en smule ængstelig energi, der findes i disse indstillinger, der gør det meget svært virkelig at reagere på hardware på en afmålt måde.

Heldigvis har vores Pixelbook Go anmeldelse enhed allerede ankommet på kontoret, og vi ønskede at i det mindste få den grundlæggende unboxing på video, så du alle kunne se den fulde nye købers oplevelse for jer selv.
Miniaturebillede af video
Pixelbook Go Unboxing

Køb Pixelbook Gå fra Amazon

Et af de store temaer, jeg allerede føler fra Pixelbook Go er den opmærksomhed på detaljer og premium oplevelse, som Google vil have brugerne til at have. Sure, er der ingen reelle klokker og fløjter på tilbud med Pixelbook Go, men jeg tror ikke, Google er virkelig fokuserer på, at for denne særlige Chromebook. I stedet var målet at skære alle de ikke-nødvendige bits for at få prisen rigtigt. Mens $ 649 er en smule pebret i Chromebook verden, du er nødt til at forstå denne Chromebook er stadig den kvalitet, du ville forvente fra Google på alle fronter.

Nej, der er ingen pen, ingen fingeraftryksscanner og ingen konvertible formfaktorer, men det fjerner ikke den overordnede følelse, pasform og finish fra Pixelbook Go. Vi bliver nødt til at bruge lidt tid med det til at danne en fuldstændig gennemgang, men jeg kan fortælle dig, at vores første indtryk på kontoret, væk fra kaos af begivenheden, er meget gode indtil videre. Hold dig opdateret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post